Виконавчий комітет Бориславської міської ради надає в оренду на конкурсних засадах кінотеатр “Каменяр” – заявив 2 листопада народний часопис “Нафтовик Борислава”.

%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d1%8b%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%bd%d1%8b%d0%b9

Пропозиції приймаються до 1 жовтня 2016 року. Як інвестори повинні встигнути подати заявки до 1 жовтня – невідомо. Сподіваємось – це лише помилка газети.  Інформацію про конкурс потенційний інвестор міг знайти на сайті міської ради серед десятка інших проектів  http://www.boryslavmvk.gov.ua/files/mvk_invest_propoz/invest_propoz_2014.09.01-04.pdf. Жодних поширень цього проекту на офіційних інтернет ресурсах влади не було. Про подані заявки – також.
Будівля розрахована на 600 глядацьких місць, а обов”язковою умовою реконструкції є облаштування кінозалу не менше ніж на 80. Шість рядів?

02171497

“Каменяр” має стати розважально-відпочинковим комплексом. Для дорослих і дітей, бориславчан і гостей міста. Коли матимемо добрий кінотеатр – матимемо і туристів зі Східниці та навколишніх сіл. Тому громаду треба в першу чергу проінформувати і надати список усіх охочих орендаторів і план їх дій щодо кінотеатру. Адже 49 років оренди – то не  жарти, а два покоління. Досить того, що від дитячого кафе, на місці якого зараз знаходиться Секон Хенд, у нас залишились тільки теплі “холодні” спогади.

 

Facebook Comments
About Author: Юлія Гасій