Прикрою несподіванкою у Дрогобичі стала ситуація у Ратуші. Весь день моралізують і шукають винуватця, та виправдовують почергово кожну зі сторін, тому в це вдаватись не буду. Що прикро?

Якщо хто зауважив, то таке протистояння у міських та районних радах в оцій каденції на Львівщині є вперше. В попередні роки теж по-різному було, але тепер таке враження, що ситуація набирає ознак масового психозу. Не знаю, чому так. Але, таке враження, що чим дальше, тим чомусь гірше. Емоційно, хотілось би в цьому звинуватити Порошенка, та, на щастя, він тут ні при чому і вина дійсно лежить на тзв. “місцевих елітах”.

Що ще прикро? Нещодавно на Дрогобиччину приїжджали великі і малі люди, науковці, просто туристи, відзначити річницю смерті великого Франка. Пізнавали Дрогобиччину, захоплювались, ділились враженнями. Цей весь тиждень на Дрогобиччині гості зі всього світу приїхали вшанувати Бруно Шульца, якого знає весь світ. І гості у Дрогобичі далеко не прості люди у своїх середовищах. І така реклама. Дрогобиччина заслуговує кращого.

 

Facebook Comments
About Author: Редактор