В рамках театрального фестивалю “РУМБАМБАР” розпочалась Тижнева Лабораторія за мотивами новел В.Стефаника. Кураторами її є Назар Панів та Іван Шаран, відомий багатьом як Дзюньо з телесеріалу “Останній москаль”.

Іван Шаран, саме його ми застали за режисерською роботою з акторами бориславського народного драматичного театру ім. Петра Телюка, в підході до акторської майстерності намагається максимально відійти від реалізму та гіперболізованого драматизму у виражальних засобах акторів. І водночас відсилає їх до реальних ситуацій з власного життя щоб видобути та запам’ятати правдиву людську емоцію – акторський метод “емоційна пам’ять”. А, оскільки емоції в Стефаникових персонажів часто межують з божевіллям, робота над ролями виглядає дуже цікавою. Доречі про Бога. Питання віри – головне питання, яке Іван хоче дослідити на лабораторії.

Отже, кому цікаво побути тістом в руках талановитого і цікавого актора, хто хоче відчути себе актором і допомогти фестивалю відбутись, хто молодий і активних або таким себе відчуває) – приходьте в Палац Культури. На відкриття (24 грудня) потрібні люди для масовки. 20-30 чоловік. За детальною інформацією звертатись на сторінку Івана Шарана https://www.facebook.com/profile.php?id=100006373173786&ref=ts&fref=ts. І, можливо, Ви розкриєте в собу справжній акторський потенціал?

Юлія Гасій

Facebook Comments
About Author: Юлія Гасій